İnsan Kaynakları Politikası

Greenal İnsan Kaynakları Politikası

Greenal olarak bağlı olduğumuz MRZ Holding’in İnsan Kaynakları Politikasına paralel olarak, çalışanlarımızın mutluluğunu, sağlığını ve refahını sağlamak ve korumak en yüksek önceliğimizdir.  Bu politika, çalışanlarımıza adil ve destekleyici bir çalışma ortamı sağlama ve onların kişisel ve mesleki gelişimlerini teşvik etme taahhüdümüzü yansıtmaktadır.

  • Tüm çalışanlarımızın haklarını saygıyla korur ve eşit muamele ilkesini benimseriz. Irk, cinsiyet, din, yaş, cinsiyet veya diğer herhangi bir ayrımcılık temelinde ayrım yapılmasını kesinlikle reddederiz. İşe alım, terfi, eğitim ve diğer iş ilişkileri süreçlerinde adil ve tarafsız bir yaklaşım izleriz.
  • İşe alım süreçlerinde insana saygılı süreçler oluşturmayı benimser, attığımız her bir adımda şeffaflık ve açık iletişimden taviz vermeyiz. İşe alım süreçlerimizde ayrımcılık yapmaz, adayları objektif kriterlerle değerlendirir ve işe alım kararlarımızı yasalara ve etik standartlara uygun olarak alırız.
  • İş sağlığı ve güvenliği konusunda en yüksek standartları uygulamayı taahhüt eder, tüm çalışanlarımızın işlerini güvenli bir şekilde yapabilmeleri için gerekli eğitimleri sağlar ve iş yerinde güvenli bir ortamın korunmasını sağlamak için sürekli olarak riskleri değerlendiririz. Her alanda tüm çalışanlarımızın ve misafirlerimizin güvenliğini ve sağlığını korumak için gereken tüm önlemleri alırız.
  • Çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimini destekler ve teşvik eder. Çalışanlarımızın yeteneklerini ve potansiyellerini tam olarak geliştirebilmeleri için eğitim ve gelişim fırsatları sunarız. Sürekli öğrenmeyi teşvik eder, yetenekleri keşfeder ve çalışanlarımızın kariyer hedeflerine ulaşmaları için gereken desteği sağlarız.
  • Açık ve etkili iletişimin iş başarısı için hayati önem taşıdığını kabul eder, çalışanlar arasında dürüst, açık ve saygılı bir iletişim ortamının korunmasını sağlarız. Tüm çalışanlarımızın fikirlerini ifade etmelerini teşvik eder ve iş birliği içerisinde çalışarak şirketimizin hedeflerine ulaşmasını destekleriz.
  • Çalışanlarımıza uygun çalışma alanları oluşturur ve çalışma şartlarını geliştirici politikaları uygulayarak çalışanlarımızın refahını ve memnuniyetini artırmayı amaçlarız. Aynı zamanda sağlık, psikolojik destek ve diğer yardım kaynaklarına erişimi kolaylaştırırız.
  • İnsan Kaynakları Yönetimi kapsamında; sürdürülebilirlik ilkelerini iş yapış şeklimizin merkezine yerleştiririz. Doğal kaynakları korur, atıkları azaltır, enerji verimliliğini artırır ve çevresel etkimizi en aza indirmek için sürekli olarak çaba sarf ederiz. Sürdürülebilirlik konusunda çalışanlarımızı bilinçlendirir ve onların katılımını teşvik ederiz.
  • Hedefler belirler, performansı değerlendirir ve gerekli destek ve geribildirimleri sağlayarak çalışanların başarılı olmalarını sağlarız. Verimliliği artırmak için sürekli olarak süreçleri gözden geçirir ve iyileştirme fırsatlarını ararız.

 

Bu politika, Greenal  İnsan Kaynakları yönetimi ilkelerimizin temelini oluşturmaktadır ve tüm çalışanlarımızın adil, destekleyici ve tatmin edici bir çalışma deneyimi yaşamasını sağlamak için sürekli olarak İnsan Kaynakları departmanımız tarafından geliştirilmektedir.